Üritused

2024/2025

Sügislaat.
Traditsiooniline sügislaat kasvab iga aastaga aina ägedamaks. Aitäh lapsevanemad, et nii palju panustate!
10. oktoober

Õpetajate päeva tähistasime koos külalistega Belgiast ja Islandilt muinasjutulises Padise Kastellis.
8. oktoober

Porikuu festival.
Lepatriinude ja Ritsikate kaunid sügispildid osalevad Porikuu festivali rändnäitusel. Nädala lõpuni saab näitust nautida Padise lasteaia väraval, seejärel rändavad pildid üle kogu Loode-Eesti. Hiljem õmmeldakse väljapanekust keskkonnasõbralikud poekotid.
7. oktoober

Euroopa Spordinädal Padise Lasteaias.
Miniarenal ja metsaalal toimusid liikumisõpetaja poolt korraldatud jooksumängud ja võistlused ning vahvad liikumisülesanded teekonnal Linnamäele. Tallinna Maratoni virtuaalsel lastejooksul osalesid Õnnetriinude ja Ritsikate rühma lapsed, kus iga lõpetaja sai kaela medali. Lõpetasime päeva Linnamäel nagu juba traditsiooniks saanud. Lõkkeleib maitses kõigile suurepäraselt ja mälestuseks said kõik lapsed ja õpetajad endale kaelasallid.
24. september

TERE SÜGIS!
Nunnunäitus sügisandidest.
Õnnetriinud korraldasid saabunud sügise puhul Nunnunäituse. Suured tänud väikestele ja suurtele meisterdajatele fantaasiarohkete eksponaatide eest. Imetlemist ja silmailu jätkub meil nüüd mitmeks nädalaks.
22. september

Maailmakoristuspäev.
Tänane maailmakoristuspäev kestis meie majas terve nädala. Iga päev jalutasid erinevad rühmad naabruskonnas ringi ning prügi korjamisest sai peaaegu eraldi spordiala. Tänu pisikestele kätele sai puhtamaks meie kaunis ümbrus.
20. september

Raagritsikad.
Meie puhketoas on ennast sisse sättinud raagritsikad. Raagritsikas on oma olemuselt rahulik, ei hammusta ega kraabi ja uudistab käe peal julgelt ringi. Nad on veel väikesed aga nosivad usinalt vaarika- ja tammelehti, et pikkust juurde visata.
19. september

Esmaabikoolitus lastele.
Õnnetriinude ja Ritsikate rühma lastele tutvustati esmaabi ABC-d. Lapsed harjutasid sidumist ja plaasterdamist ning kordasime üle, mida õnnetuse korral tegema peab.
12. september

Lasteaeda külastas hambabuss.
Hambabussis kontrolliti laste suutervist ja õpetati hammaste eest õigesti hoolt kandma.
10. september